19 Şubat 2015 Perşembe

Ev Hanımları,Emekliler ve Ek iş Arayan Herkese Ek İş Fırsatı

Sizde evde ek iş arıyorsanız ve bunu sağlam firmalarla değerlendirmek istiyorsanız eğer,aradığınız fırsat bu ilanda diyebiliriz.

1957 yılında kurulan ve ülkemizde parfüm sektörüne damgasını vurmuş olan ve Jagler , Caldion, Viva Cappio , Black Magic, She , Equal , Extory gibi markaları barındıran Hunca Kozmetik Ekim 2011 tarihinde HuncaLife ile Doğrudan satış alanında faaliyetlerine başlamıştır. Bildiğiniz üzere ülkemizde
avon , oriflame , amway v.s pek çok firma bu alanda faaliyet göstermektedir. Hunca kozmetik Huncalife markasıyla Türkiye de yabancı firmaların liderliğine son vermeyi amaçlamaktadır.

HuncaLife ın vizyonu ve misyonu bu hedefe ulaşabilmesinin çok gerçekçi bir hedef olduğunu göstermektedir. Huncalife ın vizyonu doğrudan satışta dünya lideri olmak, misyonu da dünya liderleri çıkarmaktır. Huncalife ürünleri ortadoğu ve balkanların en büyük kişisel bakım ürünleri üretim tesisleri olan Çerkezköy / Tekirdağ da yer almaktadır .Tam 7 futbol sahası genişliği bir alandadır. Tamamı yerli sermayedir ve %100 Türk firmasıdır. Eğer sizlerde bu büyük misyona ortak olmak, pay sahibi olmak ya da katkıda bulunmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz . Memnuniyetle size yardımcı oluruz.
İletişim : 0 505 374 56 10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder